بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای کسر اضافه کاری کارکنان آمبولانس ها!

  • کد خبر: ۸۴۵۵۸
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
ماجرای کسر اضافه کاری کارکنان آمبولانس ها!
انجمن صنفی فوریت‌های پزشکی از کسر مبلغ اضافه‌کاری‌های اجباری می‌گوید و علوم پزشکی مدعی است در پرداخت‌ها مشکلی وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خدمات نیرو‌های اورژانس پیش بیمارستانی از جمله سخت‌ترین خدمات نظام سلامت است؛ زیرا به خاطر فعالیت در خارج از فضا‌های مشخص بیمارستانی، باید سختی‌های مضاعفی را تحمل کنند. کرونا میزان و سختی کار نیرو‌های اورژانس پیش بیمارستانی را دو چندان کرده است. از یک سو تعداد زیادی از آنان به بیماری کووید ۱۹ مبتلا و شماری از آنان نیز بر اثر این بیماری شهید شده اند و از سوی دیگر به دلیل کمبود نیرو مجبور شده اند خدمات دیگری نیز ارائه دهند.

در چنین شرایطی که لزوم حمایت‌های صنفی و معیشتی از فعالان این حوزه دوچندان می‌شود، انجمن صنفی فوریت‌های پزشکی خراسان رضوی به عنوان نهاد صنفی فوریت‌های پزشکی، نامه‌ای به شهرآرا فرستاده که از کسر ۳۰ درصد اضافه کاری اجباری آمبولانس‌ها خبر می‌دهد.

در بخشی از این نامه آمده است: باتوجه به جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و براساس استاندارد‌های موجود حداقل ۲۵۰دستگاه آمبولانس فعال و به ازای هر آمبولانس ۹ نفر پرسنل عملیاتی (مجموعا ۲۲۵۰ نفر) برای پوشش کامل مأموریت‌های اورژانس پیش بیمارستانی فقط در شهر مشهد مورد نیاز است، اما متأسفانه فقط ۸۸ دستگاه آمبولانس و به ازای هر آمبولانس ۵.۵ نفر پرسنل عملیاتی (مجموعا۴۸۴ نفر) فعال هستند.

از این تعداد نیز طبق مصاحبه اخیر ریاست محترم مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه، در پیک پنجم بحران کرونا، علی رغم انجام واکسیناسیون باز هم ۲۵ درصد پرسنل عملیاتی به بیماری کرونا مبتلا شده اند و در مرخصی استعلاجی به سر می‌برند که در نتیجه به طور متوسط روزانه ۲۰ آمبولانس هم از همین تعداد اندک به دلیل کمبود نیرو از چرخه عملیات خارج می‌شود. از طرفی تعداد تماس‌های اورژانس ۱۱۵ هم در بحران کرونا به پنج برابر افزایش پیدا کرده است، به طوری که انجام حداکثر ۵ مأموریت برای هر آمبولانس در ۲۴ ساعت به بیش از ۳۰ مأموریت نیز می‌رسد.

اما پس از ۲۰ ماه مجاهدت و ایثار، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اقدامی عجیب، مزد این مدافعان سلامت را داد و ۳۰ درصد از مبلغ اضافه کار تمام پرسنل را بدون هیچ دلیل منطقی کسر کرده و در پاسخ به اعتراضات همکاران فرموده اند که سقف اضافه کار شما بیشتر از سقف مجاز است و قابل پرداخت نیست.

هم اکنون زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیماران بدحال و اورژانسی از ۸ دقیقه به بیش از نیم ساعت افزایش یافته و این یعنی یک فاجعه انسانی در حال رخ دادن است و کسی متوجه آن نیست. حال اگر قرار بر عدم پرداخت ۳۰ درصد از مبلغ اضافه کار باشد و آمبولانس‌های بیشتری نیز غیر فعال شود، چه کسی پاسخ گوی این فاجعه انسانی خواهد بود؟

کاهش سقف اضافه کار در اورژانس ۱۱۵ یعنی تعطیلی پایگاه، یعنی غیر فعال شدن آمبولانس، یعنی دیر رسیدن بر بالین بیماران بدحال و اورژانسی و در یک کلام یعنی فاجعه انسانی.
چه کسی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مجوز کسر ۳۰ درصد از اضافه کار پرسنل عملیاتی و بازی کردن با جان بیماران بدحال و اورژانسی و سلامت مردم این شهر را صادر کرده است؟ لذا از همه مسئولان محترم دانشگاهی و استانی خواهشمندیم با قید فوریت به این مسئله رسیدگی کنند و جلوی این فاجعه انسانی را بگیرند.

مشکلی برای اضافه کاری وجود ندارد

در جواب نامه انجمن صنفی فوریت‌های پزشکی به سراغ حسین محزون، معاون مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌رویم. او در پاسخ به موارد مطرح شده می‌گوید:مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد اکنون دارای ۱۵۵ پایگاه و ۱۶۹ آمبولانس فعال است که از این تعداد ۷۴ پایگاه مربوط به شهرستان مشهد است و پاسخگویی ۶۵۵۲۲۰ تماس اورژانس در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ انجام شده است.

محزون اضافه می‌کند: همچنین ۹۸۰ نیروی عملیاتی در اورژانس پیش بیمارستانی استان مشغول به کار هستند که از این تعداد ۵۴۰ نیرو در پایگاه‌های اورژانس شهر مشهد حضور دارند. به گفته معاون مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی طبق آیین نامه پوشش فراگیر اورژانس پیش بیمارستانی کشور به ازای هر ۲۰ هزار نفر جمعیت، یک دستگاه آمبولانس مورد نیاز است. او می‌گوید: اکنون ایجاد ۱۷۲ پایگاه برای مشهد مصوب شده است و در صورت تأمین آمبولانس، تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی، امکان توسعه ۹۸ پایگاه باقی مانده دیگر نیز وجود دارد که، این موضوع در دست اقدام است.

محزون تصریح می‌کند که افزایش مأموریت‌ها به علت پیک پنجم کرونا موجب فشار مضاعف به همکاران شده است و ادامه می‌دهد: برای رفع کمبود نیروی انسانی تلاش شد با فراخوان همه کارکنان عملیاتی و ستادی، کمبود نیروی انسانی رفع شود.
معاون مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اعلام می‌کند که با بررسی آمار مشخص می‌شود که متوسط تعداد مأموریت پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ مشهد، ۱۳ مأموریت و زمان رسیدن بر بالین بیمار نیز ۱۲ دقیقه است.

اودرباره اضافه کاری اجباری نیز می‌گوید: باید به این موضوع توجه داشت که اکنون به علت کرونا در وضعیت بحران قرار داریم و برای حفظ سلامت مردم باید از همه ظرفیت‌های موجود استفاده شود؛ لذا در اورژانس پیش بیمارستانی نیز سعی شد، در حد امکان آمبولانسی غیر فعال نشود و با حداکثر توان خدمات رسانی کنیم.
محزون در باره کسری اضافه‌کار نیز توضیح می‌دهد که به علت اصلاح فرایند پرداخت کارکنان در مرداد ۱۴۰۰ به میزان ۳۰ درصد مبلغ اضافه کاری در شهریور ماه پراخت شد و اکنون مشکلی برای پرداخت اضافه کاری کارکنان فوریت‌های پزشکی وجود ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->